Nu*rule's FotoPage

By: Nu Rule

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Nov-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Medan trip..again!

It's been soooOoooOooOoo long dah x update fp ni... been bz with work and Miqdad . Balik kerja je dah flat.. layan2 Miqdad then sleepy...... then tdo.. then x dpt nak buat pape pun... al maklumlah dah makin sarat ni.. anyhow since Miqdad dah 3 days kat umah nenek n atuknya, so I pun slowlylah edit the photos... try to make a few entry yg dah byk tertunggak kat fp ni..

On November 25..kot masa Deepavali tu, me & Syawal pi Medan lagi.. yup.. but this time around we followed company trip by Syawal's employer. Ok lah.. Sampai Airport Medan - > Brastagi - > Lake Toba -> and Back to Medan. I feel this trip x best sgt because we spent most of the time travelling in the bus then singgah Lake Toba for a nite, tu pun lepak hotel je then next morning dah ciao.. like x berbaloi la travel jauh2 to Lake Toba nih.. baik x payah singgah.. baik lepak kat Brastagi / Medan je..







Sampai Medan, naik bus trus ke Brastagi. Singgah lunch & minum air kelapa dulu!





Kat Brastagi, after dinner karaoke jap... Then ader gossip session.. hehehe.. & next day breakfast.





From Brastagi heading to Lake Toba, singgah kat Air Terjun Si Piso Piso.





"Gala" Dinner @ Lake Toba..



From Lake Toba back to Medan & shoppppppppp!



Medan Airport waiting for flight back to KL.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net